Secondhandí jídlo? Ale kdeže!
Neděle, 1. 11. 09
Na obrázku už se to zdá minimálně jednou natrávené, ale pravda je taková, že hlavní obsah zůstal uvnitř bříška. A co že je to tam vlastně za sajrajt? Granátové jablko!
S Katkou jsme dnes neodolali lákavému vzhledu barevné slupky a ještě přitažlivějšímu neznámému tajemství skrývanému pod tvrdou lesklou rudě žhnoucí (v našem případě ne až tak rudě) skořápkou podivného ovoce. Nezdolání vlastních chutí se vyplatilo. Sladké krystalky schované v útrobách jsou nejen správně hořko-sladce šťavnatě ňamkaté, ale také neuvěřitelně zdravé, protože bohaté na vitamíny A, C a B (snad všechny varianty). Působí tak proti rakovině, všemožným srdečním vadám, a pro muže hlavně ? samozřejmě záleží na pohledu ? proti poruchám erekce, takže pokud jste to snad ještě v puse nechutnali, koukejte to hned zítra napravit! :D
Má to jen jeden háček, který by se dal shrnout otázkou: ?Jak se do toho sakra leze?? My jsme na to šli poměrně intuitivně, takže krev připomínající tekutina se rozlila prakticky všude ? naštěstí minula pohovku i oblečení ? a jedlá semínka v nedohlednu. Po chvilce kutání se ukázalo, že oloupat plod jako pomeranč by nemuselo být úplně marné, žel pozdě. Na internetu jsou pak k nalezení různé návody, ty bych před ?otevíráním? doporučil pročíst.
Po konzumaci jsem měl pusu i ruce jako správný zápasník celé od sladké krve? protivník v růžovém kabátu ale skončil mnohem hůř ? viz. fotografie.
Nezbývá mi než ovoce vřele doporučit, protože je s ním legrace :D a chutná vyloženě báječně. : )
««« Předchozí text: 130
Následující text: Rekapitulace prázdnin »»»
Jídlíčko | 4 komentáře | 99x
Komentáře k textu
- Formulář pro nový komentářTyjo, to vypadá spíš jako ovocnej koláč x). Problém s exotickým ovocem je ten, že pořádně nevím jak poznat že je to zralé; možná se ve mě zasekla epizoda z dětství kdy do mě babička narvala nezralé avokádo ?protože to bylo drahé a už to třeba nikdy neseženem? :D.
Ikkju: No, my jsme to prostě riskli :D Každopádně v textu je to hodně mírně naznačené ?pod tvrdou lesklou rudě žhnoucí? ? asi tak jsem to pak večer našel na netu jako ideální popis zralého granátového jablka, prostě sytá červená barva, tvrdý lesklý povrch bez kazů?
Bohužel, u každého ovoce je to trošku jinak.
Já jinak exotické ovoce zkouším strašně rád :D a pokud jde o babičku, tak osobně občas jednám trochu podobně a kupuju ovoce, které třeba vidím poprvé v životě, jenom z toho principu, že už tam třeba ?nikdy? nebude ? že je to malý a stojí 160kč je šumák :D
Každopádně doufám, že až/když zkusíte, bude vám to chutnat, mě to úplně dostalo.
Co nestálo za článek:
Online: 1 člověk
Nově komentovali:
Kokos
twyieeyo
Ladislav Balon